neděle 5. března 2017

CONTRASTS

Kontrasty. To mě baví a bavit bude, co se módy, ale i životního stylu týče. Asi bych to nazvala rovnováhou, balancem, kterej stmeluje všechny různorodé aspekty mého "já" a podle aktuální nálady jeden z těchto aspektů vyplyne na povrch. Jednou jsem za dámu, jindy tak trochu za "houmlesáka", ale vždycky za sebe! Někdy protančím a propiju celou noc, jindy usínám s knížkou v ruce v deset hodin. Jím poměrně zdravě, ale samozřejmě i "nezdravě". Proč ty uvozovky? Podle mě žádný vyloženě nezdravý jídlo neexistuje, podstatou je najít balanc složený právě z kontrastů jako salát a čokoláda a nehledět tolik na zavedený stereotypy. A co mě vlastně k tomuto tématu dovedlo? Koukněte na fotky a do komentáře mi napište, co za kontrast tam vidíte. :)
//Contrasts. That's what I like and always will. No matter if we are speaking about my fashion taste or my lifestyle. I would called it equilibria, some kind of balance that puts all aspects of my life together while one of them, one particular "me", shows his face more than the others depending on my actual mood.  I can be dressed like a lady today, it can be a laid-back (kinda "homeless" style) I'll be rocking tomorrow. Sometimes I dance and drink all night long. You can also spot me falling asleep with a book in my hand at about 10pm. But it's always me! I eat heathy, but "unhealthy" food is on my menu as well. Why those quotation marks? In my opinion, there is no food that should be included in the unhealthy folder. The basis is to find balance folded from contrasts like a salad and a chocolate bar and don't look that much at stereotypes which are consistently being imposed to us. Now you may ask why I'm talking about this topic. Take a look at photos and let me know what contrast you can see. :)
 

  Bag - Bershka
Jumper, Jeans - New Look
 
SHARE:

2 komentáře

  1. Moc zajimavej outfit, ale strasne ti to slusi! :)
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Och, už i ty jsi propadla těm brýlím! Já jim nějak nedokážu přijít na chuť, vypadají..strašně divně. Tak strašně obrovsky, jako by byly parodií samy na sebe :D. Ale chápu (moc dobře), že touha zkoušet nové trendy je velká (protože kdo nic nezkusí, nic nezažije, žeano).
    A kontrast v tvém outfitu...hmm...rudá rtěnka (lady-like prvek) a právě ty brýle a kalhoty, které jsou spíš "drsnější"? Těžká otázka ti řeknu :D.

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig